Dizajn Digitalnih Rešenja

Saradnja je za nas obostran čin i od ključne važnosti nam je mišljenje saradnika.

Imao sam zadovoljstvo raditi sa Jovankom Uljarević na stvaranju RadioBlueTuesday sajta, i to je bilo divno iskustvo koje je, između ostalog, za mene bilo i edukativno. Jovankin otvoreni pristup pri kreiranju bez problema se nosio sa haosom ideja koje sam imao u glavi, a koje ni sam, često, nisam znao tumačiti, i rezultirao je sajtom koji smo stvorili, kojim sam više nego zadovoljan i na koji sam do kraja ponosan. Jovanka, najbolja si! I ja sam ti od srca zahvalan.

Mehmed Begić, Radio Blue Tuesday


Hvala vam za jedno divno iskustvo. Internet prezentacija je baš ono što sam želeo. Impresionirala me je intuitivnost, profesionalan odnos i kreativnost. Moje tople i iskrene preporuke. Još jedno veliko HVALA.

Goran Cvetković, Digital Cutting Center


Najbolji ste. Samo napred!!!!! Pozdrav iz Auto centra Macura.

Dragan Macura, AC Macura Rent


Sve je urađeno u skladu sa mojim potrebama koje su uglavnom vezane za lako održavanje sajta. Da nije bilo Jovanke Uljarević i njene svesrdne pomoći svoj sajt nikad ne bih postavio. Pomoć u održavanju je uvijek pravovremena.

Goran Đurović, lična prezentacija


Ovim putem htio bih da vam se zahvalim na dosadašnjoj saradnji, jer znam da posao sa mnom nije bio ni malo jednostavan. Udovoljiti svim mojim prohtjevima je zaista veliki uspjeh. Naime, naša saradnja počela je kada sam vas kontaktirao, kako bih svoju ideju o mom mjestu prenio na web stranicu. Moj učinak u našoj saradnji je bio gotovo beznačajan u odnosu na ono što je urađeno sada. Povremena sugestija oko izgleda web stranice i poneki članak, ali zato ste vi bili tu, da sve moje ideje prenesemo na sajt. I naravno, nakon par nedjelja aktivnog rada, kako mog tako i vašeg, konačno je na internetu objavljena moja zamisao i vaš talenat i znanje u izradi web stranica. Sada je naša saradnja podignuta na jedan zavidan stepen i veoma sam zadovoljan postignutim. Naravno da se ona neće završiti na ovome, već da ćemo je, kako vrijeme bude odmicalo produbljivati i usavršavati. Želim vam mnogo uspjeha u daljem poslu i nadam se da će sve mušterije biti zadovoljne baš kao i ja. Srdačno Vas pozdravljam,

Jovica Vukasović, Internet prezentacija Morinja


Jovanku Uljarević poznajem kao izuzetno darovitu i kreativnu osobu, što na posebno energičan način iskazuje i osmišljavanjem web prezentacija. Iskustvo u radu sa njom svjedoči da su njene ideje uvijek svježe, inovativne i vrlo korisne. Tople preporuke ujedno znače i zahvalnost na dugogodišnjem dinamičnom radu i profesionalnosti.

Pavle Goranović, Otvoreni kulturni forum Cetinje


Javite nam se da zajedno realizujemo vaš sledeći projekat »